Кои виртуални спортове са най-предпочитани за залагания

Пандемията през 2020г. заличи определени сектори, а в други настанаха големи обрати, което всъщност ни показа, че няма нищо сигурно и стабилно на този свят. Това с пълна сила важи и в хазартния сектор, където събитията на живо спряха, за да се предотврати струпването на много хора. Подобен сценарий значително увеличи популярността на виртуалните спортове и сега ще видим кои от тях са най-предпочитани за залагания.

Какви са особеностите на виртуалните спортове

Изключително много наподобяват реалните мероприятия на живо, но с тази разлика, че спортните събития се симулират чрез компютърен софтуер и генератор на случайни числа (RNG). В същото време, графиката е изключително качествена и с 3D визуализации, така че реално емоцията е напълно същата, както при събитията на живо. В тази връзка, могат да бъдат провеждани различни футболни мачове, както и надбягвания с коне или други животни. Като цяло, всеки един вид спорт може да има виртуален аналог, а поведението на изкуствените участници е напълно идентично с това на живите.

Кои виртуални спортове са най-предпочитани за залагания

Генераторът на случайни числа, или т.нар. RNG, представлява алгоритъм, генериращ на случаен принцип числа, определящи събитията, които ще се случват по време на даден вид виртуален спорт. Така всъщност, нито операторът, нито играчите могат да дадат точни прогнози, според определени закономерности, какво ще се случи и кой ще победи. Ето защо, технически, виртуалните спортове много наподобяват слотовете или рулетката.

Кои видове са най-предпочитани за залагания

Въпреки че всички видове виртуални спортове имат своите почитатели, съществуват най-предпочитани, на които се правят залози. Такива са например:

  • Футболът;
  • Тенисът на корт;
  • Конните надбягвания;
  • Волейболът;
  • Баскетболът.

Отличителна черта на виртуалните спортове е това, че тяхната продължителност е изключително кратка и крайният резултат излиза буквално до 3-4 минути. Така, бързо можете да разберете дали печелите или не.

Кои са печелившите стратегии

Въпреки че практически събитията са непредсказуеми, съществуват определени стратегии, които могат максимално да Ви доближат до печалбите:

  • Анализиране на коефициентите – както знаете, високият коефициент означава поемането на по-голям риск за загуба, но и печалбата е по-голяма. Ние Ви съветваме да залагате на по-ниските, но по-сигурни коефициенти;
  • Залагане на по-малки суми – поради високата степен на непредсказуемост, стратегията за разумно залагане на малки суми е добре работеща и доказала се през годините;
  • Диверсифицирайте залозите си – залагайте малки суми на различни селекции – така повишавате вероятността печалбите да покрият загубите.